Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Funxtion

FunXtion is het revolutionaire functionele trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend en vooral leuk maakt, voor iedereen!
FunXtion is een kleine groepsles waarbij je je lichaam op een natuurlijke manier laat bewegen; in verschillende bewegingsvlakken en
waarbij het hele lichaam wordt gebruikt. Je draait, buigt en bent constant in beweging, terwijl je traint in een vriendschappelijke, kleine groep.

Het materiaal is uitdagend, de FunXtion-ruimte playfull en de FunXtion coach is goed opgeleid en je komt er vanzelf achter waar het bij
FunXtion allemaal om draait!

Het allerbeste op het gebied van functionele trainingen!
FunXtion heeft alles; kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer.
Ga aan de slag met functionele fitnesstraining, het programma dat je niet alleen flink aan het werk zet, maar ook plezier laat beleven!
Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Je werkt aan je kracht, spieruithoudingsvermogen, cardiovasculaire conditie en
'çore strength' met de FunXtion functionele workouts, die zijn ontworpen om jou de gewenste resultaten te laten behalen.

Wat staat me te wachten?
Functionele training gaat om plezier, uitdaging, beweging en een geweldige sportschoolervaring.
Je zult werken in kleine groepjes met een gediplomeerde trainer die je van begin tot het eind van de les zal begeleiden.

Ben je er klaar voor?
FunXtion trainingsprogramma's zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau.
De lessen zijn er speciaal op gericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent.
Maak je geen zorgen, wanneer het je te makkelijk afgaat, zal onze FunXtion trainer je flink aan het werk zetten!!

Wat kun je met FunXtion behalen:

- Veel plezier in je training
- Een superconditie
- Een sterk en goed gevormd lichaam