Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Fight Team TMS

Fight Team TMS

 

page1image25951056

 

Theo Meijer Sport heeft een actieve Kickboks wedstrijdgroep dat inmiddels bekend is onder de naam Fight Team TMS. Deze wedstrijdgroep is via onze selectieprocedure toegankelijk voor jeugd en volwassenen, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk meedoen aan wedstrijden en toernooien, op nationaal en internationaal niveau, in zowel K1 als Thaiboksen.

Dit betekent ook dat leden die ná het doorlopen van de selectieprocedure potentieel en plezier genoeg hebben om mee te (kunnen) trainen met de wedstrijdgroep. Let op niemand is verplicht ook daadwerkelijk wedstrijden te draaien. Zij kunnen enerzijds trainen op wedstrijdniveau en dienen dan als volwaardige sparringpartner voor de wedstrijd deelnemers en anderzijds kunnen zij zich op het eigen en hoger niveau blijven ontwikkelen.
Stimulans en voorloper hierop is onze eigen 1000 punten Training Sparren, dat wij vanuit Fight Team TMS periodiek organiseren voor alle Jeugd kickboksers in Nederland.

Door het brede aanbod van de verschillende Budo sporten bij Theo Meijer Sport zijn er naast het Kickboksen meer dan voldoende mogelijkheden voor een passende zelfverdedigingssport voor jouw.

Doordat wij een Budoschool zijn worden hanteren wij ons Budo etiket voor alle vechtsporten. Dit betekent dat een ieder handelt en zich gedraagt met de algemeen geaccepteerde fatsoensnormen en waarden, een ieder gelijk en met respect behandeld, in omgang en gedrag.