Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Jeugd 4-17 jr

Hieronder vind u een overzicht:

Streetdance is een leuke swingende les waarbij je hippe dans pasjes leert en uiteindelijk een complete swingende dans krijgt aangeleerd. Het is goed voor je conditie, uithoudingsvermogen en je wordt er lenig van! Verder krijg je meer zelfvertrouwen en leer je samen te werken in groepsverband. 

Judo is een sport waarmee je al kunt beginnen als je 4 jaar bent, dan noemen we het nog tuimelen. Je gaat dan spelenderwijs leren rollen, vallen, stoeien en samen spelen. Vanaf 6 jr gaan we het judo noemen, waarin dezelfde aspecten de basis blijven vormen van deze mooie en leerzame sport. Verder is judosport nog zeer goed voor je zelfbeheersing, karaktervorming en coördinatie.

Karate zacht als het kan, hard als het moet. TMS volgt de principes van de Wado Ryu stijl. Deze Wado stijl kenmerkt zich door de combinatie van zachte, flexibele bewegingen (als het kan) en harde effectieve verdedigingen (als het moet). Een prachtige combinatie van getrainde stoot- en traptechnieken met als doel effectieve zelfverdediging gebaseerd op conditie, kracht en souplesse. Karate is vanaf 6 jaar.

Kickboksen is voor veel sporters een heerlijke sport vanwege de zeer conditionele trainingen en ook de zeer grote variëteit aan technieken. Het belangrijkst is om eerst te leren niet geraakt te worden en van daaruit te leren counteren. NIEUW kickboksen vanaf 6 jaar!

Jiu-Jitsu de grootste kracht is het zoveel mogelijk gebruik maken van de eigen rust. Door het aanleren van verschillende valtechnieken, trappen, stoten, klemmen, grepen en handelingen in situaties zal je eigen vaardigheid toenemen en zul je makkelijker tegen ‘enge’ situaties aankijken. Zowel jongens als meisjes trainen in deze les, waar het vooral gaat om behendigheid en zelfbeheersing. Vanaf 14 jaar kun je deelnemen.

Taekwondo letterlijk vertaald is het gebruik van de hand en voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid. Door training ontwikkel je zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging. De lessen kunnen vanaf 6 jaar gevolgd worden.