Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Welkom

 

SLUITING VANWEGE MAATREGELEN TEGEN CORONA

Beste TMS-ers, lieve mensen,

Wat zijn wij trots op onze club, ons TEAM TMS en onze trouwe sportievelingen die al jaren/maanden/weken in onze club zijn!
Nu staan we samen voor een nieuwe extra uitdaging waarin we samen sterk moeten zijn en waar we ook samen doorheen moeten.

Wij willen jullie fit & gezond houden, het liefst bij ons op de club, maar dat kan nu echter alleen via de TRAING@HOME workouts en de voedingtips.
Ook zijn we nu samen enorm intensief bezig om voor iedereen de club te waarborgen, zodat we het sportplezier en de saamhorigheid weer kunnen oppakken na de Corona periode.

Dit is niet eenvoudig maar we zijn ervan overtuigd dat we met jullie en ons TEAM ook hier doorheen gaan komen en in een later stadium weer kunnen sporten,  
proosten, omhelzen, zweten en elkaar weer ontmoeten.

We willen met jullie vooruit kijken, voor nu echter gaat alle info via website/Facebook/Instagram/Youtube, zie de vakken hierboven en
natuurlijk beantwoorden we je vragen graag per email als die er nog zijn.
Elke dag werken we hard met het TEAM TMS aan nieuwe tips, video’s, op de club klussen, om er zometeen weer 200% voor jullie te zijn.

We wensen jullie alle gezondheid, blijf fit, en hopen samen met jullie deze nare periode te doorstaan!

Theo & Nika

Klik hier voor de laatste updates!