Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Theo Meijer Sport

Welkom bij Theo Meijer Sport Amersfoort

Adresgegevens:

Kosmonaut 8e
3824 MK Amersfoort

033-4567707
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Welkom bij Theo meijer Sport Leusden

Adresgegevens:

Plantageweg 6
3833 AZ Leusden

033-4946409
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.nl

ONE LIFE, LIVE IT WELL

 


Dit is onze visie, zorg voor een goede basis, geef het leven glans en haal eruit wat erin zit!

Theo Meijer Sport biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, waarin professionaliteit en plezier altijd centraal staan.

Ons ervaren team helpt u graag met het bereiken van uw doel. Dit kan met behulp van de meer dan 120 cardio- en krachttoestellen in de ruim opgezette
en klimaatgecontroleerde fitnesszaal of in de outdoor fitness.

Maar ook voor sporten in groepsverband bent u bij ons aan het juiste adres. 
Met maar liefst 50 groepslessen per week is er voor ieder wat wils. Voor topsporters en recreanten is er een ruim aanbod aan vecht,- en verdedigingssporten, zoals Judo, Karate, Taekwondo, Aikido, Braziliaans JiuJitsu,  Kickboksen en bokszaktrainingen. En ook alle LesMills programma's zijn bij ons te volgen. Stel het uithoudingsvermogen op de proef bij BodyAttack, versterk uw spieren met Bodypump en vindt balans bij BodyBalance. Kom swingen bij Zumba en BodyJam of conditie opbouwen bij RPM of Sprint.

Naast de vaste lesroosters werken wij met een afwisselend cursusprogramma. Zo kunt u deelnemen en conditie opbouwen met onze fifty-fit cursus.

Op het gebied van racketsport zijn er bij Theo Meijer Sport ook uitgebreide mogelijkheden. De 5 squashbanen, 3 indoor tennisbanen en 5 outdoor tennisbanen, zijn zowel per keer als op lidmaatschap- of contractbasis bespeelbaar.
En onze nieuwste aanwinst.. Padel! 2 dubbelspel banen en 1 enkelspel baan. Padel is te boeken via onze website. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van TMS!

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. Geniet van onze sauna of het turkse stoombad. En met een gezond sapje, lekkere kop koffie of een keuze uit onze smakelijke menukaart, start of eindigt u uw dag ontspannen in onze sport/loungebar.

Ook de kleintjes zijn bij ons van harte welkom. Vanaf 4 jaar is het heel stoer en leerzaam om spelenderwijs de beginselen van het judo onder de knie te krijgen. Voor de iets oudere zijn, karate, taekwondo, jiu-jitsu, juniorFit of streetdance echte aanraders. Neem uw kids gerust mee wanneer u zelf komt trainen of ontspannen, want tussen 8.45 uur en 11.45 uur, is er genoeg te spelen en te knutselen onder professionele begeleiding in onze kinderopvang, wat een gratis service is voor onze leden.

Een kinderfeestje wordt één groot feest en telkens weer uniek, in overleg is er van alles mogelijk. Lekker sportief en wat zijn de kindjes trots als ze het echte "Theo Meijer Sport Diploma" na afloop ontvangen!

Onze vergader/conferentie ruimte leent zich bij uitstek voor uw zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten, welke onderbroken of afgesloten kunnen worden met een sportieve activiteit.
Ook een lunch of warme maaltijd regelen wij graag voor u. Alles onder één dak en met een positieve spirit huiswaarts!


Team Theo Meijer Sport

Openingstijden  Leusden
Maandag t/m vrijdag;
07.00 – 23.00 uur                               
Zaterdag  08.00 – 18.00 uur                
Zondag;   08.00 – 22.30 uur           
T 033 4946409

Openingstijden  Amersfoort
Maandag t/m vrijdag; 08.15 – 22.30 uur
Zaterdag  08.30 – 14.00 uur
Zondag;   09.00 – 13.00 uur               
T 033 4567707