Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

De opzet van het 1000 punten training is ervoor te zorgen dat je net als in je eigen les leert (semicontact) sparren,
maar dan nu ook met kickboksers uit andere lessen of van een andere gym.
Het gaat niet om winnen of verliezen, daar doen we (nu nog) niet aan, dus je bent allemaal winnaar alleen al door mee te doen.
Zo proberen wij je te laten wennen aan het sparren, je ontwikkeling te stimuleren en het plezier in het kickboksen te vergroten. Dat is voor iedereen leuker.

Je kunt hieraan mee doen als je 6 jaar of ouder bent en circa 4 tot 6 maanden op kickboksen zit.
De kickboksers delen wij in op leeftijd, gewicht en niveau. Voor elke spar partij ontvang je punten die worden bijgehouden op je 1000 punten kaart.
Bij 250, 500 en 750 punten win je een medaille en bij 1000 punten win je een beker.

Aanmelden via deze link: https://forms.gle/gL9DvvRwMPAinxxh6
Kom gezellig mee trainen en neem wat publiek mee (gratis entree)!
Info/vragen mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app Reza de Groot: 0641039485

 

 

Kickboksen, de Full-contact sport waarin echter ook zelfbeheersing en intensieve training zeer belangrijke componenten zijn.
Muy Thai is de stijl die bij Theo Meijer Sport wordt beoefend. De nadruk ligt op techniek en conditie.


Er is een verschil tussen KICKBOKSEN en MUY THAI. Bij het Kickboksen zijn alle trap-, en stoot technieken naar het lichaam en hoofd toegestaan, bij de MUY THAI vorm mogen ook de ellebogen gebruikt worden en knieën naar het hoofd.

Kickboksen is voor veel sporters een heerlijke sport vanwege de zeer conditionele trainingen en ook de zeer grote variëteit aan technieken. Het belangrijkst is om eerst te leren niet geraakt te worden en van daaruit te leren counteren.

Door de juiste trainingsmentaliteit en de grote mate van zelfbeheersing krijg je een zeer intensief spel tussen 2 sport(st)ers die elkaar bestrijden met verschillende trap- en stoottechnieken. Neem daarbij de mooie bokssport als basis en je krijgt een zeer leerzame en goede training waar alle belangrijke componenten zoals zelfbeheersing, controle, techniek, conditie, incasseringsvermogen in zitten.De sport is voor dames en heren vanaf 14 jaar en op recreatief en wedstrijdniveau te beoefenen.
Maar ook voor de jeugd! Leeftijdsgroepen al vanaf 6+.

Wist je dat;
Je bij Theo Meijer Sport  Matsuru materialen kunt bestellen?
Vraag ernaar bij de balie van ons sportcentrum.