AFAS judoteam wint kwalificatie NK

Het team van Afas Theo Meijer Sport heeft zaterdag in eigen huis goede zaken gedaan in de hoofdklasse.
Het mixteam bestaande uit Joeri Opstal, Daan ten Heuvel, Max v Klaveren, Tom Rouwers. Ryan Donkelaar, Martijn vd Ven, Pascal Scherrenberg, Thomas Attema, Shanon vd Meeberg en Ilona Lukassen wonnen de 1e ronde na een 0-3 achterstand tegen Noord alsnog met 4-3.
De wedstrijd erna tegen Brabant had dezelfde eindscore en ook hier moest de laatste wedstrijd het beslissende 4e punt scoren. 

De 3e wedstrijd tegen Yushi uit Hoofddorp was bijna een Walkover, maar liefst 6–1 was de eindscore.
En hiermee plaatst het team van Afas Theo Meijer Sport zich als nummer 1 voor de finaleronde die januari in Heerenveen gehouden gaat worden. 


JEUGDTEAM 18 wint zilver

Het team -18 won op het eigen 21e internationale teamtoernooi Theo Meijer een knappe 2e plaats. 
Na winst op Hercules, nederlands kampioen van 2016, wist het team ook te winnen van Yushi met 3-2. 

In de finale was het lang spannend maar uiteindelijk verloren de jongens van Theo Meijer Sport met 2-3 deze finale.
Jian v Wijland, Finn Daatselaar, Melle Daatselaar, Dirk Bruin, Bento Smink, Jona Visser, Valentino Hägg, Tom Evers hadden hiermee een goede generale repetitie voor het NK Teams in december. 

De overige teams kwamen niet in de prijzen bij de -10,-12,-15 en meisjes 18 
Ruim 79 teams vochten in de tennishallen voor de hoogste prijzen waar de emoties bij sporters en natuurlijk bij coaches en publiek voor een grandioze atmosfeer zorgden. 

Het NK mix teams maakte deze unieke sportdag compleet in Leusden. 
De tennishallen worden steeds vaker gevonden voor (sportieve) evenementen en door de nationale vechtsport bonden zoals KBN , JBN en TBN. 

Dat is zeker een mooie stap voor onszelf, want wij vinden het leuk om te organiseren, gastheer te zijn en kunnen ze goed kwijt in ons centrum, maar ook is het super om Leusden met meer evenementen op de kaart te zetten in Nederland, aldus Theo Meijer.