Theo Meijer Sport

Het Nederlands Kampioenschap werd dit jaar gehouden in Den Haag.

Ryer van Erkelens en Milan Molle hebben hieraan deelgenomen en beiden heel veel geleerd tijdens het toernooi.

Het was een toernooi met veel verrassende momenten zoals een systeemprobleem dat het toernooi een ruime tijd stil liet liggen.

Ryer heeft vandaag menigeen verrast door zijn spel. De kwartfinale was zijn 1e partij. Het ging in de 1e ronde gelijk op en Ryer wist deze partij mooi te winnen met 6-2.
In de halve finale stond Ryer tegenover een tegenstander met veel Internationale ervaring. Na de 1e ronde stond Ryer voor en wist hij die ronde goed stand te houden.
In de 2e ronde moest Ryer meer aanvallend spelen en daar loopt hij dan ook meer risico om tegen een treffer aan te lopen. Zijn tegenstander maakte daar goed gebruik van.
Ryer verloor deze partij maar heeft goed gevochten en zeker zijn 3e plaats op het NK verdiend.

Milan heeft gekozen om niet voor safe te gaan maar te gaan vechten in de -45 kg. Deze gewichtsklasse is de lichtste in de juniorenklasse, welke Milan in het buitenland zal gaan vechten.
Met kleding aan wegen om aan het minimale gewicht te komen om in deze klasse te mogen starten. Milan heeft het goed gedaan.
Het is moeilijk om 2 klasse hoger te vechten omdat de impact op het pantser ook een groot verschil maakt. Veel ervaring op gedaan en sportief gevochten.
Geen medaille gewonnen maar wel veel geleerd en dat was het doel voor vandaag.

 

 

Beste sporters,

Zoals u wellicht heeft meegekregen bestaan wij vrijdag 19 januari precies 25 jaar!

Wij hebben op zaterdag de 20e een groot feest voor alle leden, maar op 
vrijdag de 19e willen we dit jubileum vieren met een officiele receptie voor genodigden.

Vrijdag 19 januari gaan we dan ook sluiten van 15.00-18.00 uur aangezien
we ook al onde medewerk(st)ers de mogelijkheid willen geven om aanwezig 
te kunnen zijn bij deze receptie en niet te moeten werken op dat moment!

Dank voor uw begrip,
Sportieve groet, Theo en Nika Meijer


Sinds januari bestaat Theo Meijer Sport al weer 25 jaar in Leusden. Theo en Nika Meijer zijn begonnen in de gymzaaltjes aan de Lijsterbeslaan
en het Burgemeester Buiningpark, via de sportschool aan de Larikslaan en nu in voormalig Tennishal De Inslag gevestigd als
sport-, racket- en gezondheidscentrum Theo Meijer Sport.

In al die jaren zijn er veel sporters die hun zweetdruppels hebben laten vallen in deze sport locaties.
Om alle leden en oud-leden weer eens in contact te brengen met elkaar organiseert Theo Meijer Sport in januari een “Reünie van (oud)sporters” .

Iedereen die in afgelopen 25 jaar sportschoollid was bij TMS is in bovenstaande periode zijn van harte welkom om 25 dagen lang gratis kennis te maken met
Theo Meijer Sport anno 2018. “het lijkt ons fantastisch om onze oud-leden weer eens 25 dagen over de vloer te hebben en te zien en te horen wat ze nu doen”,
aldus Theo Meijer”en wat ze nog kunnen”, er met een knipoog aan toevoegend.
Januari zal een complete feestmaand worden rondom het thema “25” met acties en een jubileum feest, maar de reünie,
het weerzien van oude klanten in januari is wel het meest verrassende.

Meedoen?! Gewoon aanmelden in de maand januari aan de balie of vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.theomeijersport.nl.
We hopen je snel te zien in Leusden of Amersfoort en alvast namens het hele team veel sportplezier!

 

Zaterdag 16 december heeft Jacob Jan Duijst na een intensieve voorbereidingsperiode examen gedaan voor zijn 3e Dan examen Jiu Jitsu en met succes.
Zijn partner Martijn heeft in juni dit jaar succesvol examen gedaan voor zijn 2e Dan waardoor ze inmiddels al ruim anderhalf jaar gemiddeld drie keer per week met elkaar hebben getraind.
Daarnaast trainen ze beiden ook nog Judo en Karate waar ze ook de nodige lessen voor TMS verzorgen.

 In de middag was het de beurt aan Jan Pluim die voor de 1e Dan Judo examen deed, deze wedstrijd-judoka liet een spetterend examen zien en slaagde dan ook met vlag en wimpel.